Zjutraj na smuči, zvečer na sani! V smučarskih zavojih lahko uživate vsak dan med 9:00 – 15:30. V petek in soboto bo organizirano nočno sankanje, kjer vas od 16. ure dalje čaka spust po 2,5 kilometrov dolgi, razsvetljeni progi! Za nočno sankanje so obvezne prehodne najave, možna je tudi rezervacija sani.

Nočno sankanje

Za nočno sankanje je zaradi omejitve oseb na sankališču obvezna predhodna najava (booking@velikaplanina.si, 01/8327 258), prav tako lahko sani rezervirate pri nas in sicer na booking@velikaplanina.si. Izposoja sani je 5€ v času nočnega sankanja.

Smučanje

Smučišče je odprto vsak dan v času šolskih počitnic, prav tako bo odprto vsak dan tudi v naslednjem tednu. Prva nihalka vas na planino odpelje ob 8:30, smučarske naprave pa so odprte od 9:00 do 15:30.

Kje se lahko okrepčate?

Vsak dan je odprta tudi gostilna Zeleni rob za osebni prevzem hrane in pijače, med 9:00 in 16:00, prav tako je v času šolskih počitnic odprta tudi okrepčevalnica Skodla. V času nočnega sankanja bo Zeleni rob odprt do 19:00 ure, okrepčevalnica Skodla od 15:00 – 20:00.

Otroški zimski park

Med šolskimi počitnicami vabljeni v otroški zimski park, kamor je vstop brezplačen. V parku vas čakajo vas zabavni spusti s snežnimi tubami.

Za vstop na žičniške naprave mora vsak obiskovalec predložiti negativni test na SARS-CoV-2, ki ni starejši od 7 dni. Negativnega testa pa ne potrebujejo tisti, ki so bili že dvakrat cepljeni proti koronavirusu oz. so preboleli covid-19 in je od tega več kot 21 dni in manj kot 6 mesecev. Namesto negativnega testa osebe predložijo dokazilo o cepljenju, potrdilo o prebolelem covidu-19 ali dokazilo o pozitivnem rezultatu na covid-19.