Prve počitnice se počasi zaključujejo, naslednje pa se pričenjajo. Zato bomo soboto namenili družinam, da počitnice zaključimo in hkrati začnemo tudi na Veliki planini!

Le v soboto, 4. februarja vam ob nakupu družinske vozovnice priznamo 10% popust – dva odrasla in do štirje otroci se lahko smučate, sankate ali pa le peljete z nihalko za le 45,00€.
Od 10:00 do 15:00 bo odprt otroški zimski park, kjer najmlajše čakajo zabavni spusti s snežnimi tubami. V tem času se bodo najmlajši in mladi po duši lahko za en dan prelevili v kakšno simpatično živalco, saj vas pri okrepčevalnici Skodla čaka tudi brezplačna poslikava obraza. Če bomo pridni, nas morda obišče celo velikoplaninska maskota, kravica Vel’ka! Za najmlajše smučarje se v bližini zgornje postaje nihalke nahaja vlečnica Jurček.

Po zasneženi Veliki planini s krpljami…

Za vse ljubitelje snega ter umirjenih športov, sprehajanja in avanturističnih raziskovanj, so na voljo za izposojo KRPLJE, s katerimi se lahko odpravite po sveže zapadlem snegu, saj za krpljanje ne potrebujete urejenih poti in planino raziskujete na popolnoma drugačen način.

Od sobote dalje urejene tudi proge za tek na smučeh!

Od sobote dalje vas na Veliki planini čakajo urejene tekaške proge. Pričetek proge je pri gostilni Zeleni rob, do kamor se pripeljete z nihalko in sedežnico ter poteka skozi pastirsko naselje.

Vsak dan je odprta gostilna Zeleni rob, kjer se lahko smučarji, sankači in pohodniki okrepčate ob odličnih domačih dobrotah, toplih napitkih in osvežilnih pijačah. Za sladico pa priporočamo sladke skutine štruklje! Odprta je tudi okrepčevalnica Skodla, kjer se lahko okrepčate z našo pestro zimsko ponudbo.

Vabljeni na Veliko planino, kjer lahko smučate po naravnem snegu ter doživite čudovito zimsko pravljico!
Trenutno je na Veliki planini snežna odeja debela več kot 120 centimetrov. Smučišče obratuje vse dni v tednu.
Toplo vabljeni!

Rezervacije za zaključene družbe sprejemamo na booking@velikaplanina.si. Vabljeni!