E-obvestila

Prijava na e-obvestila

Bodite obveščeni o posebnih ponudbah in dogajanju na Veliki planini. Prijavite se na e-obvestila!

Da pa bi zagotovili skladnosti s splošno uredbo EU o varstvu osebnih podatkov (GDPR), potrebujemo vaše soglasje za hrambo in obdelavo vaših osebnih podatkov.

Z prijavo na e-obvestila soglašate, da po elektronski pošti želite do preklica prejemati obvestila o dogodkih in druga sporočila za javnost družbe Velika planina d.o.o., zato se strinjate, da družba Velika planina d.o.o. do vašega pisnega preklica hrani in obdeluje vaše osebne podatke zgolj za namen elektronskega posredovanja obvestil. Potrjujete, da ste seznanjeni s svojimi pravicami v zvezi s posredovanimi osebnimi podatki. Upravljalec osebnih podatkov: Velika planina d.o.o., Kamniška Bistrica 2, Stahovica, tel: 01 832 72 58, e-pošta: info@velikaplanina.si

 

Vsak posameznik lahko s pisno zahtevo kadarkoli trajno ali začasno, delno ali v celoti prekliče s pisno zahtevo, poslano na naslov Velika planina d.o.o., Kamniška Bistrica 2, 1242 Stahovica.

Vsak posameznik ima pravico, da s pisno zahtevo, poslano na naslov: Velika planina d.o.o., Kamniška Bistrica 2, 1242 Stahovica, zahteva dostop do svojih osebnih podatkov, za njih zahteva popravek, dopolnitev, jih blokira, jih omeji ali pa zahteva prenos, izbris, lahko tudi ugovarja njihovi obdelavi.

Posameznik ima pravico vložiti pritožbo pri Informacijskem pooblaščencu RS, v kolikor meni, da se njegovi osebni podatki shranjujejo ali na kateri drugi način obdelujejo v nasprotju z veljavnimi predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov.