Prenočišča in gostišča v dolini Kamniške Bistrice

  KAMP ALPE POD VELIKO PLANINO

  Bližina Ljubljane na eni strani ter bližina okoliških hribov na drugi strani sta vsekakor velika prednost, ki ju ponuja Kamp Alpe. Poleg tega se nahaja v neposredno pod Veliko planino, ki velja v zadnjih letih za eno izmed najbolj priljubljenih turističnih točk v tem koncu. Kamp ima urejeno veliko parkirišče, leži v zavetju in senci majhnega gozdička sredi zelene doline Kamniške Bistrice. Okolica ponuja vrsto aktivnosti od pohodništva, sprehodov in gorskega kolesarjenja pa vse do nekoliko bolj adrenalinskih športov.

  Kamniška Bistrica ponuja številne možnosti za izletekolesarjenje, daljše ali krajše sprehode, izbirate lahko med različnimi turami v Kamniške Alpe ali pa se odločite za obisk idilične Velike planine. Za organizirane skupine smo pripravili posebne programe. V poletni sezoni vsako soboto organiziramo vodene oglede po Veliki planini. (več info: booking@velikaplanina.si)

   

   

  Gostilna Pod Žičnico - Letni vrt 

  Odprto vsak dan, od 8:00 - 18:00

  Ob spodnji postaji nihalke se nahaja prenovljen letni vrt, ki je že odprl svoja vrata. Uživate lahko v senci kostanja ali pa se spočijete pod toplim soncem, uživate v lepotah narave, morda pa le lažje počakate na vožnjo z nihalko. Nudimo tople in hladne napitke.

  V poletnih vikendih pa nudimo tudi jedi z žara. Poizkusite velburger ali pa kakšne druge dobrote izpod rok žar mojstra.

  Kontakt in rezervacije: 01/8327 258;  jogpAwfmjlbqmbojob/tj