Delovna akcija - čiščenje smučišča

Poletna sezona se počasi končuje. Še ena uspešna sezona je za nami in upamo, da ste tudi sami preživeli nekaj dopustniških dni na Veliki planini.

Počasi se že pripravljamo na zimsko sezono. Lanska zima nam je bila s snegom naklonjena. Upamo, da bo tudi letošnja zima polna snega in se bomo na planini predajali zimskim užitkom. Velika planina pozimi privablja številne ljubitelje smučanja na naravnem snegu in ljubitelje avantur kot so nočno in dnevno sankanje.

Zato smo se v podjetju Velika planina d.o.o. odločili, da Vas ponovno povabimo na delovno akcijo ''Pobiranje kamnov na Veliki planini''. Hkrati je to tudi lepa priložnost za druženje obiskovalcev Velike planina.  

Delovna akcija bo potekala v soboto, 13. oktobra. Zbrali se bomo ob 8.30 pri spodnji postaji nihalke, nato pa nas bo nihalka ob 9. uri popeljala na Veliko planino. Akcija bomo zaključili ob 14. uri v gostišču Zeleni rob, kjer nam bodo postregli s toplo malice (enolončnica s klobaso) in čajem.

Poleg brezplačne malice ter čaja, bo vsak udeleženec prejel tudi brezplačno dnevno smučarsko vozovnico za zimsko sezono 2018/2019.

 

Zaradi lažje organizacije vas prosimo, da svojo udeležbo obvezno sporočite na e-mail info@velikaplanina.si ali na telefonsko številko 051/341 406.

 

Prijazen pozdrav in vabljeni na Veliko planino!

Vsi dogodki