Polnočnica na Veliki planini

Na Božično noč Velika planina, d.o.o. obdaruje svoje obiskovalce

Zimska pravljica na Veliki planini se nadaljuje in na božični večer bomo tudi mi obdarili ljubitelje in obiskovalce Velike planine. V ponedeljek, 24.12.2018, od 18. ure dalje, boste lahko vsi tisti, ki se boste k polnočnici na Veliko planino odpravili z nihalko, kupili povratno vozovnico za nihalko in sedežnico za le 10€!

Glede na vremensko napoved, bo vreme naklonjeno vsem ljubiteljem snežne odeje. Božični večer bo jasen, ob kapeli Marije Snežne se bo ponovno zbrala množica ljubiteljev planine. Vabljeni k polnočnici na Veliko planino z nihalko, ki bo obratovala vse do 4. ure zjutraj!

V ponedeljek, na sveti večer, bo na Veliki planini potekala že tradicionalna božična maša v kapeli Marije Snežne. Nihalka bo tako obratovala celo noč in sicer vse do 4. ure zjutraj, sedežnica pa do 23. ure. Za povratno vozovnico, ki vključuje nihalko in sedežnico, pa boste odšteli le 10€! Poleg boste prejeli tudi kupon ugodnosti v višini 3% od nakupa, ki ga boste lahko koristili v gostišču Zeleni rob ali okrepčevalnici Skodla.

 Pot od vrha nihalke do Zelenega roba bo razsvetljena, v gostišču Zeleni rob pa bo zadišalo po čaju in kuhanem vinu. Seveda bo ekipa poskrbela tudi za lačne želodčke. Okrepčali se boste ob sladkih skutinih štrukljih, enolončnicah, telečji obari z ajdovimi žganci in domačimi, svežimi flancati. Do 4. ure zjutraj bo odprta tudi okrepčevalnica Skodla.

Vozni red si lahko ogledate TUKAJ.

Snega za pripravo sankaških in smučarskih prog po napovedi še ne bo dovolj. Dovolj pa ga bo za otroške vragolije, izdelavo snežaka, kepanje, spust s sanmi ali smukci. Decemberske novoletne počitnice lahko začinite s sprehodom po beli odeji, med belo idilo pastirskih kočic in ob dobrih kulinaričnih dobrotah v gostišču Zeleni rob.

Ker se nam prav kmalu obeta pričetek smučarske in sankaške sezone, sporočamo zimske novice! Na Veliki planini bomo odprli otroški zimski park, z letošnjo sezono pa ponovno pričenjamo z urejanjem tekaških prog. Tako uporaba otroškega parka kot tudi tekaških prog bo za vse brezplačna!

Vabljeni, da se k polnočnici odpravite z nihalko, kot najbolj varnim in ekološkim načinom dostopa na Veliko planino.

  

Vsi dogodki