Valentinovo nočno sankanje na Veliki planini

Doživi valentinovo na romantični Veliki planini!

Prihaja valentinovo, praznik zaljubljenih! Čeprav je lepo, da si pozornost izkažemo vsak dan v letu – z nasmehom, zahvalo ali dobrim dejanjem – pa je valentinovo praznik, ki ga zaljubljeni praznujejo po vsem svetu.

Praznik zaljubljenih bomo obeležili tudi na Veliki planini. V belo zimsko odejo odeta planina vabi obiskovalce na smučanje po naravnem snegu, nočno sankanje po razsvetljeni progi, krpljanje ter sprehod med pastirskimi kočami.

Nočno sankanje z boljšo polovico na Veliki planini – romantično doživetje!

Praznik zaljubljenih bomo tudi tokrat na Veliki planini obeležili na poseben način. Vse zaljubljene vabimo v četrtek, 14. februarja, na valentinovo nočno sankanje! Za romantično nočno sankanje pod tisočerimi zvezdami poljubi svojega izbranca/izbranko in tako boste eno vozovnico plačali, drugo pa prejeli BREZPLAČNO. Obvezne prehodne najave za nočno sankanje ter rezervacijo sani sprejemamo na info@velikaplanina.si ali na tel. št. 01/8327 258.

S sprejemom brezplačne vozovnice soglašate, da fotografije lahko objavimo na naši spletni strani, facebook strani in instagram profilu. 

Akcija velja le za klasične odrasle vozovnice za nočno sankanje na datum 14.2.2019 od 16:00 dalje v času izvajanja programa NOČNO SANKANJE. 

Splošne pogoje nočnega sankanja si lahko preberete tukaj. 

foto: Ana Pogačar


Romantično sladkanje na 1.666 m!

V gostišču Zeleni rob se boste lahko na valentinovo po dolgem času posladkali  s sladico sladka planina, ki spominja na tipično pastirsko jed – ajdove žgance z ocvirki in kislo mleko. Tokrat boste poskusili sladko različico in nedvomno jo boste z leseno žlico z užitkom pojedli. Ali bi raje poskusili vaniljevo panna cotto s svežimi jagodami in skorjico bele čokolade? Odločitev je seveda vaša!

Vsi dogodki