50 odtenkov bele na Veliki planini

"ZARADI POMANJKANJA SNEGA SMUČIŠČE TRENUTNO NE OBRATUJE"

Končno smo ga tudi na Veliki planini dočakali. Kaj? Sneg v takšni količini, da lahko odpremo smučišče na Veliki planini. Jutri v petek, 10.2.2017 vabljeni na premiero oz. otvoritev smučišča in nočnega sankališča. Smučišče bo odprto od 9. ure dalje. Nočno sankališče pa od 17. ure naprej.

Da pa po izletu ne bi ostali lačni, bodo za vas poskrbeli v gostišču Zeleni rob, ki je najvišje ležeče gostišče Velike planine. Posebej so znani po odličnih sladkih skutinih štrukljih.

Na Veliki planini obratuje novo postavljena vlečnica Jurček, namenjena otrokom ter smučarjem začetnikom, vlečnica Zeleni rob, ki je bila letos deležna temeljite obnove ter dvosedežnica Šimnovec.

V neposredni bližini otroškega smučišča, v okrepčevalnici Skodla, pa si bodo lahko otroci in njihovi starši privoščili topel napitek in okrepčilo. 

Naj poudarimo, da bo otroško smučišče v celoti zaprto za ostale smučarje in s tem zelo varno za najmlajše smučarje. Cene dnevnih otroških vozovnic se gibljejo od 12€ do 15€.

Posebej so vabljene družine, kjer z  družinsko vozovnico (dva odrasla in do štirje otroci do 18 let) smučate za le 40€.

Sankaška proga se nahaja ob dvosedežnici Šimnovec, dolga je 2,4 km in je primerno urejena. Proga poteka med tradicionalnimi velikoplaninskimi kočami in je ponoči osvetljena. Sankanje poteka od četrtka do nedelje med 17, in 20, uro. Enako kot za smučanje, tudi pri sankanju velja družinska vozovnica za le 40€.

Priporočljivo je, da se opravi rezervacije zaradi velikega zanimanja in omejitve sankačev na progi. Rezervacije so možne na tel.: 01 832 72 59 ali na jogpAwfmjlbqmbojob/tj

Za podatke o trenutnih razmerah in splošne informacije pokličite na 01 832 72 58 ali pošljite sporočilo na jogpAwfmjlbqmbojob/tj,  prav tako spremljajte naš Facebook – Velika planina uradna stran, spletno stran www.velikaplanina.si  in Instagram @velika_planina.

Vabljeni v zaklad narave!

Vsi dogodki