10% popusta na vozovnice - s kupončkom!

Ob spodnji postaji nihalke se odpira prenovljen letni vrt Gostilne Pod žičnico, kjer vam v naravni senci divjega kostanja ter ob razgledu na Grintovce postrežemo s toplimi in hladnimi napitki.

Do 19. aprila pa traja tudi nagradna igra, v kateri lahko sodeluje prav vsak, ki nam pošlje letošnjo fotografijo prekrasne planine, odete v žafrane. Več o sodelovanju in nagradah pa si preberite na naši spletni strani www.velikaplanina.si. Si želiš noč preživeti v alpski hišic pod Veliko planino? Pošlji nam fotografijo, morda

22. aprila obeležujemo svetovni dan brez avtomobila. Na isti dan pa imajo svoj praznik tudi mati zemlja in taborniki. Vabimo vas, da planino obiščete z nihalko. Vsi, ki se boste do Kamniške Bistrice pripeljali z avtobusom, kolesom, morda celo peš, ali pa imeli okoli vratu taborniško rutico, pa 22. In 23. aprila lahko koristite 10% popusta ob nakupu vozovnice za nihalko in sedežnico. Da pa ne bo šlo vse tako zlahka, morate za koriščenje popusta na spletni strani www.velikaplanina.si sprintati kuponček, ter ga pokazati na blagajni.

Za družine pa še naprej nudimo posebno ugodnost, saj lahko družina Veliko planino obišče za le 30€!

Vabimo vas, da obiščete Veliko planino!

*Kupon ne velja ob nakupu družinske vozovnice

Vsi dogodki