Silvestrovo z razgledom!

Velika planina je v času novoletnih praznikov priljubljena točka, kjer se družbe poveselijo in pričakajo novo leto v prijetnem vzdušju ljubiteljev planin in narave. Koče so polne smeha in veselja, med prijatelji zavlada praznično vzdušje in v času novega leta ni prostora za skrbi.

Vabimo vas, da si rezervirate svojo mizo v gostišču Zeleni rob, kjer bomo poskrbeli, da boste v novo leto zakorakali ob domačih pripravljenih jedeh, okusni kapljici nasmeh privabljivih napitkov in dobri družbi!

Za vas smo pripravili poseben meni domačih dobrot ter tako poskrbeli, da bo skrb kaj pripraviti za novoletno večerjo, odveč. Rezervacije sprejemamo do 15. decembra na gostinstvo@velikaplanina.si

Novo leto bomo pričakali ob penini ter pogledu na okoliško hribovje ter doline, od koder bo čudovit razgled na ognjemetne spektakle.

Spremljajte nas tudi na naši spletni in facebook strani, kjer bomo objavili pričetek nočnega sankanja ter smučanja na Veliki planini! Zimska pravljica pa se je že pričela, saj je Velika planina že odeta v belo odejo.

Vabljeni ljubitelji planin, narave in zimskih aktivnosti, da doživite Veliko planino na prav poseben, čaroben dan!

Vsi dogodki