Prihaja pester vikend dogodkov na Veliki planini!

15.08.2017

PRIHAJA PESTER VIKEND DOGODKOV

na Veliki planini!

Prihajajoči vikend bo pestro dogajanje tako na Veliki planini kot tudi pod njo! Za naše najmlajše pripravljamo otroške delavnice pred Preskarjevim muzejem s pastirico Andrejo, družine pa vabimo na voden ogled po Veliki planini. Ko se boste vračali v dolino, obiščite tržnico unikatnih izdelkov na spodnji postaji nihalke ob letnem vrtu gostilne Pod žičnico.

V kolikor bi vikend radi preživeli v dolini Kamniške Bistrice, pa vas vabimo v Kamp Alpe. Na voljo so prostori za šotore ter avtodomove, v bližini kampa pa se nahaja osvežujoča Kamniška Bistrica ter urejena plaža in številna izhodišča za izlet v Kamniško Savinjske Alpe.

KOLEDAR DOGODKOV

SOBOTNI VODENI OGLED VELIKE PLANINE

V soboto, 12. avgusta ponovno organiziramo voden ogled Velike planine, s pričetkom ob 10.30 na najvišji točki Velike planine, Gradišče. Z lokalnim vodnikom si boste ogledali Preskarjev muzej, jamo Veternico, kapelo Marije Snežne in ostale znamenitosti Velike planine.

OTROŠKA DELAVNICA: POSTANI PASTIR ZA EN DAN!

V nedeljo, 13.8. vas vabimo  pred Preskarjev muzej, kjer bo od 10.00 - 13.00 potekala brezplačna otroška delavnica ''Postani pastir za en dan''. Pastirica bo otroke popeljala skozi življenje pastirja. Dan brez telefona in brez računalnika - S pastirsko palico v roki!

TRŽNICA UNIKATNIH IZDELKOV POD VELIKO PLANINO

V torek, 15. avgusta bo na spodnji postaji nihalke potekala tržnica unikatnih izdelkov lokalnih in okoliških izdelovalcev. Pričnemo ob 9. uri zjutraj, zaključimo pa pozno popoldan.

15. avgusta bo maša v kapeli Marije Snežne ob 13. uri!

Nihalka od petka do vključno torka obratuje od 8.30 do 20.00!

Vse novice