Na izlet na Veliko planino

03.07.2018

Sobotni vodeni ogledi potekajo vsako soboto v poletni sezoni! Začnemo ob 10.30 na najvišji točki Velike planine (Gradišče – vrh sedežnice) ter zaključimo ob 13.30 pri gostišču Zeleni rob. Na vodeni ogled se lahko prijavite na spodnji blagajni nihalke ali na booking@velikaplanina.si

Prihajajoči vikend, natančneje v soboto, 7. julija, odpiramo ŽAR KUHNO pod Žičnico! V senci divjega kostanja in ob pogledu na vršace Kamniško-Savinjskih Alp boste lahko uživali v hladnih in osvežilnih napitkih ter se okrepčali z našo novo ponudbo z žara. Na žaru bomo v poletni sezoni pekli vsako soboto in nedeljo, in sicer od 11. ure dalje!

Velika planina je priljubljena destinacija družin! Na voljo so ugodne povratne družinske vozovnice za nihalko in sedežnico, saj se dva odrasla ter do štirje otroci, stari od 6 do 14 let, na planino in nazaj pripeljejo le za 40 €.


Seveda pa je izlet treba 'začiniti' tudi z okusno malico ali kosilom. Za lačne in žejne bomo poskrbeli v gostišču Zeleni rob, v okrepčevalnici Skodla in v gostilni Pod žičnico! 
Koledar poletnega dogajanja na Veliki planini si lahko ogledate na naši spletni strani.
Vabljeni, da obiščete Veliko planino!
Novost letošnjega poletja je turistični avtobus, ki vas med drugimi pripelje tudi na spodnjo postajo nihalke. Vozni red si lahko ogledate na naši spletni strani. 
Vabljeni na Veliko planino!

Vse novice