Iščeš idejo za darilo? Podari doživetje na Veliki planini!

03.12.2018

Iščeš idejo za božično darilo?

Darilna kartica je odlična izbira!

Prihaja čas praznikov ter obdarovanj in vsakdo išče idejo, kaj letošnje leto podariti za darilo. Podarite doživetje na Veliki planini – nekaj, kar za vedno ostane v spominu.

Darilna kartica, na katero naložite poljubno vrednost je odlična ideja za darilo. Prejemnik kartice jo lahko koristi vse leto, za enodnevni izlet, za najem koče, ali pa morda doživetja kot so nočno sankanje, smučanje ter krpljanje.  Prav tako darilno kartico lahko koristite v gostiščih na Veliki planini - okrepčevalnici Skodla ali v gostišču Zeleni rob.

Darilno kartico lahko naročite od doma! Pošljite nam povpraševanje na info@velikaplanina.si ali nas pokličite na 01/8327 258.

Nočno sankanje – doživetje ob sončnem zahodu in razgledu nad razsvetljeno Ljubljansko kotlino!

Podarite doživetje Velike planine! Nočno sankanje poteka na 2,4 kilometrov dolgi, razsvetljeni progi z vašimi ali s sposojenimi sanmi. Poteka od četrtka do nedelje, od 17. do 20. ure, zadnja nihalka vas v dolino odpelje ob 21. uri. Šviganje po belih strminah Velike planine pod zvezdami je nepozabno doživetje, primerno tako za družine kot tudi zahtevne sankače!

Smuka na naravnem snegu!

Prav kmalu bo zaživelo tudi smučišče na Veliki planini! Smučišče se razprostira na višini med 1412 in 1666 m ter ponuja 3,5 km smučarskih prog, od katerih večina sodi med srednje zahtevne proge. Ravno zaradi svojih terenov je planina že nekaj let poznana kot priljubljeno družinsko smučišče v bližini Ljubljane.

Spremljajte nas tudi na naši spletni in facebook strani, kjer objavljamo aktualne dogodke, objavili pa bomo tudi pričetek nočnega sankanja ter smučanja na Veliki planini!

Naročite svojo darilno kartico in si zagotovite popolno darilo za vaše najdražje!

 Cenik vozovnic za zimsko in poletno sezono si lahko ogledate na www.velikaplanina.si

 Vabljeni na Veliko planino!

Vse novice