Zaposlimo

Natakar/ica (prosta delovna mesta)

V mladem kolektivu iščemo dekleta za delo v strežbi, v gostišču Zeleni rob na Veliki planini. Nudimo prijetno delovno okolje, brezplačno prenočišče, prehrano ter redno plačilo.

Pogoji za delo:  prijaznost, urejenost, natančnost in veselje do dela. Delo poteka več dni skupaj, zaradi narave dela se v gostišču tudi prenoči, dovolj časa za delo. Izkušnje z delom v strežbi so zaželene, niso pa nujne.

Opis dela: strežba pijače in domačih jedi, skrb za čistočo gostinskega obrata, okolice; skrb za blagajno in dnevne zaključke.


Blagajnik/Receptor (prosta delovna mesta)

ŠT OSEB: 2

Pod Veliko planino v mladem kolektivu iščemo izkušene študente za delo v recepciji ter v blagajni na spodnji postaji nihalke. Delo poteka občasno med vikendi ter počitnicami, poleti tudi med tednom približno 3 – 4 krat tedensko.

Pogoji za delo: Polnoletnost, urejenost, natančnost, samostojnost, iznajdljivost, zanesljivost, veselje do tovrstnega dela, poznavanje tujih jezikov (angleščina obvezna, poznavalci drugih jezikov imajo prednost), izkušnje z gotovinskim poslovanjem.

Opis dela: prodaja vozovnic, zaključek dnevnih izkupičkov, informiranje gostov, prijava gostov, skrb za čistočo v okolici ter v manjšem kampu, vodenje rezervacij, vodenje evidenc, skrb za blagajno.


Pomoč v kuhinji (prosta delovna mesta)

Opis delovnega mesta: Iščemo pomočnika oz. pomočnico kuharja v gostišču Zeleni rob na Veliki planini.

Kaj pričakujemo: samostojnost in zanesljivost pri delu, skrbnost, poznavanje HACCP standardov, natančnost in veselje do dela, ustrezne delovne izkušnje.

Nudimo: sklenitev pogodbe o zaposlitvi za nedoločen čas, zaposlitev za polni delovni čas, redno plačilo in plačilo vseh zakonsko določenih dodatkov, vključno z nadurami, prijetno delovno okolje, brezplačno prenočišče ter hrano.


Prijave na delovna mesta pošljite z življenjepisom z opisom vaših znanj in dosedanjih izkušenj na jogpAwfmjlbqmbojob/tj ali na naslov: Kamniška Bistrica 2, 1242 Stahovica z zadevo: delovno mesto, na katerega se prijavljate.