Okrepčevalnice na Veliki planini

Gostilna Pod žičnico "ZARADI POŽARA DO NADALJNEGA NE OBRATUJE"

LETNI VRT - Konec aprila bomo odprli na sp. postaji nihalke letni vrt, kjer se boste v senci kostanja ali pod toplim soncem spočili, uživali v lepotah narave, morda pa le lažje počakali na vožnjo z nihalko.


Okrepčevalnica Skodla

Okrepčevalnica Skodla se nahaja ob zgornji postaji nihalke in je opremljena v prijetnem planinskem slogu. Postrežejo vam tople in hladne napitke ter prigrizke (pice, zavitki itd.). Okrepčevalnica Skodla sprejme 30 oseb, lahko pa jo tudi predhodno rezervirate za organizirane skupine. Na voljo je tudi v poznih večernih urah za zabave in praznovanja.

Pred okrepčevalnico vas čaka tudi razgledna ploščad, kjer se lahko predajate toplim sončnim žarkom ter uživate ob razgledu na Kamnik, Domžale, Ljubljano, Krvavec, Krim, Nanos, Snežnik, Kompotelo ter še kam. V poletnih in zimskih mesecih so na voljo tudi ležalniki, kjer si lahko odpočijete od napornega vsakdana. 

Kontakt in rezervacije na 01 8327258,  jogpAwfmjlbqmbojob/tj


Okrepčevalnica Zeleni rob

   

Okrepčevalnica Zeleni rob stoji na Traticah ob srednji postaji dvosedežnice. Ko boste sedli k počitku na naravnem vrtu, uprli pogled na sosednje vršace, okusili domače dobrote, vam bo obisk Zelenega roba še dolgo ostal v spominu. Hišna specialiteta so domači sirovi štruklji in pečenica s kislim zeljem, na voljo pa so vam tudi številne jedi na žlico, ki so značilne za planinski svet. Okrepčevalnica sprejme 50 oseb, zunanji vrt pa ima 150 sedišč.

Kontakt in rezervacije: 01 832 72 58;  jogpAwfmjlbqmbojob/tj