Okrepčevalnice na Veliki planini

OKREPČEVALNICA SKODLA

Četrtek- 9:00 - 16:00

Pet - ned: 9:00 - 17:00*

V času nočnega sankanja je okrepčevalnica odprta do 21. ure!

Okrepčevalnica Skodla se nahaja ob zgornji postaji nihalke in je opremljena v prijetnem planinskem slogu. Postrežejo vam tople in hladne napitke ter prigrizke (pice, zavitki itd.). Okrepčevalnica Skodla sprejme 30 oseb, lahko pa jo tudi predhodno rezervirate za organizirane skupine. Na voljo je tudi v poznih večernih urah za zabave in praznovanja.

Pred okrepčevalnico vas čaka tudi razgledna ploščad, kjer se lahko predajate toplim sončnim žarkom ter uživate ob razgledu na Kamnik, Domžale, Ljubljano, Krvavec, Krim, Nanos, Snežnik, Kompotelo ter še kam. V poletnih in zimskih mesecih so na voljo tudi ležalniki, kjer si lahko odpočijete od napornega vsakdana.

Kontakt in rezervacije na 040 251 771,  jogpAwfmjlbqmbojob/tj


OKREPČEVALNICA ZELENI ROB

Pon - Čet - 9:00 - 16:00

Pet - ned: 9:00 - 17:00*

V času nočnega sankanja je gostišče odprto do 21. ure!


Okrepčevalnica Zeleni rob stoji na Traticah ob srednji postaji dvosedežnice. Ko boste sedli k počitku na naravnem vrtu, uprli pogled na sosednje vršace, okusili domače dobrote, vam bo obisk Zelenega roba še dolgo ostal v spominu. Hišna specialiteta so domači sirovi štruklji in pečenica s kislim zeljem, na voljo pa so vam tudi številne jedi na žlico, ki so značilne za planinski svet. Okrepčevalnica sprejme 50 oseb, zunanji vrt pa ima 150 sedišč.

Kontakt in rezervacije: 040 251 771;  jogpAwfmjlbqmbojob/tj


Gostilna Pod žičnico - letni vrt 

Od 1.10.2018 dalje ZAPRTO! 

Ob spodnji postaji nihalke se nahaja prenovljen letni vrt, ki je odprt do maja do oktobra. Uživate lahko v senci kostanja ali pa se spočijete pod toplim soncem, uživate v lepotah narave, morda pa le lažje počakate na vožnjo z nihalko. Nudimo tople in hladne napitke, pizze, toaste ter zajtrke.