DELOVNO MESTO: KUHAR / OSKRBNIK za nedoločen čas
V podjetju Velika planina, d.o.o. v mlad kolektiv vabimo novega sodelavca za delovno mesto KUHAR / OSKRBNIK (m/ž) za zaposlitev za nedoločen čas s poskusno dobo. Delo poteka v gostinskem obratu družbe Velika planina, d.o.o., gostilni Zeleni rob.
Nudimo prijetno in urejeno delovno okolje na najlepši planini v Sloveniji v objemu gora in svežega zraka med prijaznimi ljudmi, delovna oblačila, prenočišče (lastna soba), prehrano, redno plačilo, usposabljanja, možnost nagrajevanja po uspehu.
Pogoji za delo:
Organiz. enota: SEKTOR GOSTINSTVO
Št. delovnih mest: 2
Neposredni vodja VODJA SEKTORJA GOSTINSTVO
Zahtevana st. izobr.: II., III., IV., V., VI. STOPNJA
Zahtevani poklic: SREDNJEŠOLSKA IZOBRAZBA V. STOPNJE TURISTIČNE ALI GOSTINSKE SMERI, ALI IZJEMOMA OSNOVNOŠOLSKA IZOBRAZBA
Pripravništvo: BREZ PRIPRAVNIŠTVA / DOLOČENO V POGODBI O ZAPOSLITVI
Poskusno delo: DO 6 MESECEV / DOLOČENO V POGODBI O ZAPOSLITVI
Odpovedni rok: PO ZAKONU / DOLOČEN V POGODBI O ZAPOSLITVI
Delovne izkušnje: 12 MESECEV NA PODROČJU DELA, 24 V PRIMERU OSNOVNOŠOLSKE IZOBRAZBE
Vrsta pog. O zaposl.: POGODBA O ZAPOSLITVI
Konkuren. Klavzula: /
Pred. Preizk. Znanja: NI POTREBEN
Klasifikacija pokl. 5122.04
Kraj opr. Del. Mesta: NA SEDEŽU DRUŽBE, VELIKA PLANINA,
Dodatna znanja: PASIVNO ZNANJE VSAJ ENEGA TUJEGA JEZIKA,
Alternativna izobr.: 4. STOPNJA DRUGIH SORODNIH SMERI
Varnost in zdravje
pri delu : OPISANE V OCENI TVEGANJA
Opis del in nalog:
- gostinstvu v sodelovanju z vodjo gostinstva, priprava razporeda za organizacijsko enoto, vodenje evidence delovnih ur zaposlenih ter skrb za pravočasno oddajo evidence delovnih ur zaposlenih v pisarno uprave,
- načrtovanje, usmerjanje, usklajevanje ter vodenje gostinske dejavnosti družbe in org. enote SG,
- spremljanje in proučevanje razvoja procesov, okolja in trendov področja dela družbe in sektorja,
- skrb za kvalitetno gostinsko ponudbo hrane, skupaj z nastanitvijo gostov,
- oblikovanje jedilnika in cenika skupaj z vodjo gostinstva,
- upoštevanje organizacijskih pravil in določil drugih veljavnih aktov,
- skrb za izpolnjevanje obveznosti, opredeljenih v Zakonu o gostinstvu ter podzakonskih aktih, zlasti s področja HACCP,
- skrb za racionalno nabavo in pripravo jedi, pravočasno oddajo naročila, skrb za zadostno količino zaloge za nemoteno poslovanje gostinskih obratov,
- organizacija dela zaposlenih v _gostinstvu v sodelovanju z vodjo gostinstva, priprava razporeda za organizacijsko enoto, vodenje evidence delovnih ur zaposlenih ter skrb za pravočasno oddajo evidence delovnih ur zaposlenih v pisarno uprave,
- priprava predlogov nabave delovnih oblačil za zaposlene v sodelovanju z vodjo _gostinstva,
- sodelovanje in povezovanje z drugimi zaposlenimi v družbi,
- skrb za pozitivno podobo družbe pri poslovnih gostih,
- skrb za zakonito poslovanje posameznih gostinskih obratov in v ta namen sodelovanje z inšpekcijskimi službami in drugimi organizacijami,
- skrb za red in čistočo na Veliki planini,
- skrb za urejenost zaposlenih in za primeren odnos do uporabnikov storitev podjetja,
- zagotavljanje požarne varnosti ter zagotavljanje varnosti in zdravja pri delu svojih podrejenih,
- nadomeščanje vodje gostinstvo ob njegovi odsotnosti, skrb za nemoteno delo zaposlenih, razporejanja del zaposlenih ter nadaljno poslovanje gostinskih obratov
- izvajanje nalog po navodilu nadrejenega vodje.
Prijavo na delovno mesto in življenjepis pošljite na info@velikaplanina.si.
Vabljeni, da se pridružite naši ekipi!