Velika planina d.o.o je objavila novo spletno stran www.velikaplanina.si. Ker smo želeli, da je stran preglednejša in bogatejša z vsebinami, smo spletne vsebine prevedli v kar pet tujih jezikov. Poleg same vsebine o Veliki planini, obratovalnih časih in vremenskih razmerah,  bodo obiskovalci dobili informacije tudi o najemu koč na planini, aktivnostih in dogodkih, ki se letno odvijajo na Veliki planini, o dolini Kamniške Bistrice in njenih zanimivosti.

Velika planina je čedalje bolj prepoznana turistična destinacija. Letno jo obišče več kot 200.000 obiskovalcev. Poleti turiste privabljajo pastirji, ki se preselijo v idilične pastirske koče, pozimi pa bela odeja, ki planino naredi še kako pravljično, saj zimske radosti kot so smučanje, nočno sankanje, tek na smučeh in krpljanje privabljajo ljubitelje zimskih aktivnosti. Da Veliko planino lahko štejemo v eno izmed prepoznavnejših turističnih destinacij v Sloveniji, dokazujejo številke, ki se letno povečujejo. Spletna stran www.velikaplanina.si  ima letno več 730.000 obiskov, kar je pomemben razlog za postavitev nove spletne strani.

Da pa bo obisk Velike planine lažje načrtovati tako domačim kot tujim obiskovalcem, smo z preglednješimi in bolj bogatimi vsebinami pripravili novo spletno stran v kar petih tujih jezikih. Nova spletna stran je prilagojena tudi mobilnim napravam, katerih uporaba se nenehno povečuje. Vse obiskovalce Velike planine vabimo, da se včlanite v klub zvestobe in si zagovite dodatne ugodnosti, ki vam jih prinaša brezplačno članstvo!

Direktor družbe Velika planina, d.o.o, Leon Keder, je o novi spletni strani povedal naslednje: »Za prenovo našega spletnega mesta smo se odločili iz več razlogov, glavni pa je bil zastarel sistem urejanja, ki nam ni omogočal vsega, kar smo si želeli. Pri postavitvi novega spletnega mesta smo sledili ciljem, kot so urejenost, enostavna navigacija, fleksibilnost ter prilagodljivost mobilnim napravam. Pomembna pa je tudi predstavitev v čim več jezikih, tako da smo poleg slovenščine pripravili vsebine tudi v angleškem, nemškem, francoskem, italijanskem ter španskem jeziku. Morda jih bomo v prihodnje dodali še več, saj je večanje števila tujih obiskovalcev eden od naših glavnih ciljev. Naj dodam, da nova spletna stran ni dokončna in jo bomo v prihodnje še naprej razvijali in dodajali nove funkcionalnosti. Spletne obiskovalce vabim, da si našo novo pridobitev ogledajo na naslovu www.velikaplanina.si ter nam pošljejo pripombe, komentarje, ideje.«

Vabljeni, da tudi sami obiščete našo spletno stran www.velikaplanina.si, preverite aktualne dogodke in vremenske razmere, obratovalne čase žičniških naprav in gostinskih obratov. Oglejte si koče, ki jih lahko najamete, nam pišite in si zagotovite prosti termin za večdnevni oddih na Veliki planini!


Vabljeni na Veliko planino!

Dogodke in novice si lahko ogledate na naši spletni strani.

Sledite nam na naših družabnih omrežjih, objavite svojo fotografijo s potepanja po Veliki planini in z veseljem jo bomo delili!