Gostilna Zeleni rob

Delovni čas: 

  • PONEDELJEK – ČETRTEK: 8:00 – 18:00
  • PETEK – SOBOTA: 8:00 – 18:00
  • NEDELJA IN PRAZNIKI TER ŠOLSKE POČITNICE: 8:00 – 18:00

Kontakt: 01/ 8327-258, gostinstvo@velikaplanina.si

Če želite v planinski svet povabiti zaključeno družbo, vas za praznovanje ali kakšno drugo priložnost vabimo v gostilno Zeleni rob. Za ponudbo in rezervacijo nam pišite na booking@velikaplanina.si. Pripravili vam bomo ponudbo, prav tako je prilagodljiv delovni čas glede na vaše želje.

Gostilna Zeleni rob je edina gostilna na Veliki planini, ki ponuja odlične domače dobrote kot so enolončnice, klobase, kislo zelje, žganci in odlični, sladki skutini štruklji. V notranjosti vas pričaka prijeten planinski ambient, s terase pa se ponuja prekrasen razgled na Ljubljansko kotlino in okoliško hribovje.

Gostilna Zeleni rob stoji na Traticah ob srednji postaji dvosedežnice. Ko boste sedli k počitku na naravnem vrtu, uprli pogled na sosednje vršace, okusili domače dobrote, vam bo obisk Zelenega roba še dolgo ostal v spominu. Hišna specialiteta so domači sirovi štruklji in pečenica s kislim zeljem, na voljo pa so vam tudi številne jedi na žlico, ki so značilne za planinski svet. Gostilna sprejme 50 oseb, zunanji vrt pa ima 150 sedišč.