Spoštovani ljubitelji Velike planine!

Poletje se je poslovilo, narava pa se je odela v jesenske odtenke. Oktober je čas priprave na zimsko sezono, zato letos že tretje leto zapored pripravljamo delovno akcijo čiščenja smučišča. Vabljeni ljubitelji in obiskovalci, da se nam pridružite v soboto, 26. oktobra. Poleg brezplačne malice in čaja pa tudi letos prejmete brezplačno dnevno smučarsko vozovnico za zimsko sezono!

Za nami je odlična poletna sezona, ki je ponovno prehitro minila! Poletje se je poslovilo in jesen je tu. To pomeni tudi priprave na zimsko sezono, za katero upamo in želimo, da bi nam letos prinesla čim več snega. To bi posledično na Veliko planino privabilo ljubitelje smučanja na naravnem snegu, nočnega sankanja, teka na smučeh in drugih zimskih radosti. Zato smo se v podjetju Velika planina, d. o. o., odločili, da Vas ponovno povabimo na delovno akcijo Čiščenje smučišča na Veliki planini. Koristno in hkrati prijetno bo, saj je udeležba na akciji tudi čudovita priložnost za druženje ljubiteljev in obiskovalcev Velike planine.

Delovna akcija bo potekala v soboto, 26. oktobra. Zbrali se bomo ob 9.30 pri spodnji postaji nihalke, nato pa nas bo nihalka ob 10. uri popeljala na Veliko planino. Akcija bomo zaključili ob 14:30 v gostišču Zeleni rob, kjer se bomo okrepčali s toplo malico in čajem. Zadnja sedežnica v dolino odpelje ob 16:30, zadnja nihalka pa ob 17. uri.

Poleg brezplačne malice ter čaja bo vsak udeleženec prejel tudi brezplačno dnevno smučarsko vozovnico za zimsko sezono 2019/2020.

Priporočamo, da imate s seboj delovne rokavice, primerno obutev ter topla oblačila. Če bo vremenska napoved slaba, bo dogodek odpovedan.

Zaradi lažje organizacije nam svojo udeležbo obvezno sporočite na e-mail info@velikaplanina.si ali na telefonsko številko 051/341 406.

V prijavo zapišite število oseb, ki jih prijavljate, ter ime, priimek in telefonsko številko kontaktne osebe.

Prijazen pozdrav in vabljeni na Veliko planino!