Bliža se valentinovo, praznik zaljubljenih. Čeprav je lepo, da si pozornost izkažemo vsak dan v letu – z nasmehom, zahvalo ali drobnimi pozornostmi – pa je valentinovo praznik, ki ga zaljubljeni praznujejo po vsem svetu. In če ste med tistimi, ki še iščejo valentinovo darilo za svojo najdražjo osebo, je darilna kartica za doživetje ali oddih na Veliki planini odlična izbira!

Za vas imamo odlično idejo za valentinovo darilo! Podarite doživetje ali večdnevni oddih na Veliki planini – nekaj, kar za vedno ostane v spominu. Nudimo vam nakup darilne kartice v poljubni vrednosti, ki jo lahko uporabite v naših gostinskih obratih, za nakup katerekoli vozovnice, bivanje v koči Košutnik ali v kampu Alpe.

Na darilno kartico naložite poljubno vrednost in je odlična ideja za valentinovo darilo. Prejemnik kartice jo lahko uporabi vse leto, za enodnevni izlet, za najem koče ali pa morda doživetja, kot so nočno sankanje, smučanje ter krpljanje. Prav tako darilno kartico lahko koristite v okrepčevalnici Skodla ali v gostilni Zeleni rob.

Darilno kartico lahko naročite kar od doma! Na info@velikaplanina.si pošljete svoje podatke ter želeni znesek ali nas pokličite na 01/8327 258.

Najemi kočo in si privošči večdnevni oddih v neokrnjeni naravi!

Presketanje ognja v kaminu, gorsko jutranje toplo sonce, škripanje snega pod nogami med sprehodom skozi idilo pastirskih koč in neokrnjena narava. Vse to in še več vas čaka, če se boste odločili za večdnevni oddih na planini. Za najem koče in več informacij nam pišite na info@velikaplanina.si.

Nočno sankanje – doživetje pod zvezdami!

Nočno sankanje poteka na 2,4 kilometra dolgi, razsvetljeni progi z vašimi ali z izposojenimi sanmi. Poteka od četrtka do nedelje, od 17. do 20. ure, zadnja nihalka vas v dolino odpelje ob 21. uri. Šviganje po belih strminah Velike planine pod zvezdami je nepozabno doživetje, primerno tako za družine kot tudi zahtevne sankače!

Smuka na naravnem snegu, tek na smučeh ter sprehodi po Veliki planini!

Velika planina je čudovita v vseh letnih časih, pozimi pa ponuja različne športne aktivnosti, med drugimi tudi smuko po naravnem snegu, urejene tekaške proge ali le sprehod po zasneženi pastirski vasici.  Smučišče se razprostira na višini med 1.412 in 1.666 m ter ponuja 3,5 km smučarskih prog, od katerih večina spada med srednje zahtevne proge. Ravno zaradi svojih terenov je planina že nekaj let poznana kot priljubljeno družinsko smučišče v bližini Ljubljane.

Spremljajte nas tudi na naši spletni in Facebook strani, kjer objavljamo aktualne dogodke, objavili pa bomo tudi začetek nočnega sankanja ter smučanja na Veliki planini!

Naročite svojo darilno kartico in si zagotovite popolno valentinovo darilo za svojo ljubljeno osebo!

Vabljeni na Veliko planino!