OBVESTILO [12.5.2020]

Gostilna Zeleni rob bo do nadaljnjega odprta le od četrtka do nedelje, od 9:00 – 16:00!



Spoštovani ljubitelji Velike planine in dobre, planinske malice!

Obveščamo vas, da gostilna Zeleni rob ponovno vabi obiskovalce na okrepčilo! Svoja vrata Zeleni rob odpira v petek, 8.5.2020. Gostilna bo odprta od petka do nedelje, med 9. in 16. uro, nato pa vsak teden od srede do nedelje, med 9. in 16. uro. Odprta bo le v času lepega vremena, saj bo postrežba potekala le na zunanji terasi. Vas pa v gostilni Zeleni rob pričakuje naš novi kuhar, ki se že veseli, da vas bo lahko razvajal z domačimi dobrotami kot so enolončnice, ajdovi žganci in kislo zelje, sladki skutini štruklji s sadnim prelivom ter drugimi okusnimi jedmi!

Bomo pa tudi pri nas poskrbeli za določene ukrepe, ki jih določa inštitut za javno zdravje, za nadaljnje preprečevanje možnosti okužbe. Zato vse obiskovalce naprošamo, da upoštevajo navodila zaposlenih in priporočila.

V primeru lepega vremena bo Zeleni rob odprt od petka, 8.5. do nedelje, 10.5.2020 med 9. in 16. uro. Postrežba bo možna le na zunanji terasi ob upoštevanju določenih navodil in priporočil:

  • Ob vstopu bo obiskovalcem na voljo razkužilo za roke
  • Zaposleni bodo skrbeli za redno čiščenje in razkuževanje miz, sanitarnih prostorov
  • Sanitarni prostori bodo na voljo izključno gostom gostilne Zeleni rob
  • V sanitarnih prostorih je obvezna uporaba zaščitnih mask
  • strežba bo potekala le na zunanji terasi, kjer bo možno naročilo hrane in pijače

Vse obiskovalce prosimo, da upoštevajo navodila ter priporočila zaposlenih, saj bomo le tako lahko zagotovili varno postrežbo našim obiskovalcem ter preprečili možnost širjenja morebitnih okužb.

Vse informacije o pričetku delovanja nihalke ali o spremembah delovnega časa gostilne Zeleni rob bomo redno objavljali na www.velikaplanina.si

Vsi prav lepo vabljeni, da nas obiščete!