Na Veliki planini v poletnih mesecih iščemo okrepitve za delo na različnih področjih: delo v strežbi, na blagajni in recepciji avtokampa ter v Preskarjevem muzeju. Svojo prijavo z življenjepisom pošljite na info@velikaplanina.si

3) RECEPTOR/BLAGAJNIK (M/Ž)

Zaposlitev: Receptor/blagajnik (M/Ž), študentska napotnica

V mladem kolektivu iščemo nove sodelavce za delo na blagajni in recepciji. Nudimo prijetno delovno okolje, brezplačno prenočišče, prehrano ter redno plačilo.

–          Pogoji za delo:  prijaznost, urejenost, natančnost, izkušenost in veselje do dela. Delo poteka v poletni sezoni, od 1.6. – 30.9.2020.

–          Opis dela: prodaja vozovnic, informiranje gostov, urejanje okolice, priprava namestitvenih kapacitet na prihod gostov, sprejem gostov in prijavljanje gostov, vodenje statističnih evidenc in knjige gostov, skrb za čistočo, red.

–          Nudimo: stimulativno plačilo, urejeno delovno okolje, delovna oblačila

1) NATAKAR/ICA (M/Ž)

Zaposlitev: študentska napotnica, samostojni podjetnik, zaposlitev za določen čas

V mladem kolektivu iščemo nove sodelavce za delo v strežbi v naših gostinskih obratih. Nudimo prijetno delovno okolje, brezplačno prenočišče, prehrano ter redno plačilo.

–          Pogoji za delo:  prijaznost, urejenost, natančnost in veselje do dela. Delo poteka več dni skupaj, zaradi narave dela se lahko v gostišču tudi prenoči, dovolj časa za delo. Izkušnje z delom v strežbi so zaželene, niso pa nujne.

–          Opis dela: strežba pijače in domačih jedi, skrb za čistočo gostinskega obrata in okolice; skrb za blagajno in dnevne zaključke, skrb za pravilnost zalog, informiranje gostov.

–          Nudimo:  stimulativno plačilo, urejeno delovno okolje, delovna oblačila

5) VODENJE PO MUZEJU (M/Ž)

Zaposlitev: študentska napotnica

V mladem kolektivu iščemo nove sodelavce za samostojno delo v Preskarjevem muzeju na Veliki planini.

–          Pogoji za delo:  prijaznost, urejenost, natančnost in veselje do dela, znanje vsaj enega tujega jezika, izkušnje z gotovinskim poslovanjem, veselje do dela z otroki

–          Opis dela: prodaja vstopnic, vodenje po muzeju v slovenskem in angleškem jeziku, skrb za predmete v muzeju, urejanje okolice, izvedba in pomoč pri delavnicah, skrb za blagajno in dnevne zaključke, informiranje gostov

–          Nudimo: Urejeno delovno okolje, delovna oblačila, redno in stimulativno plačilo, možnost prenočišča in brezplačne prehrane

6) ANIMATOR – NOŠENJE MASKOT (M/Ž)

Zaposlitev: študentska napotnica

V mladem kolektivu iščemo nove sodelavce za animacijo otrok in nošenje maskote.

–          Pogoji za delo:  prijaznost, urejenost, natančnost in veselje do dela z otroki.

–          Opis dela: animacija otrok na različnih lokacijah po Veliki planini, ob različnih dogodkih, vikendih ter praznikih, skrb za shranjevanje in pravilno uporabo maskote.

–          Nudimo: Urejeno delovno okolje, redno in stimulativno plačilo, možnost prenočišča in brezplačne prehrane