Prihaja čas praznikov in s tem tudi obdarovanj, ko vsakdo išče idejo, kaj letošnje leto podariti svojim najdražjim. Podarite doživetje na Veliki planini – nekaj, kar za vedno ostane v spominu. Darilno kartico lahko uporabite v naših gostinskih obratih, za nakup vseh vrst vozovnic ali najem koče za večdnevni oddih na Veliki planini!

Za nami je leto polno ovir, za katere verjamemo, da ste jih uspešno premagovali. Čas pred nami je zaenkrat še neznanka. A prepričani smo, da nam doživetij in ustvarjanja spominov z najbližjimi nihče ne more vzeti. Zato podarite doživetje na Veliki planini – nekaj, kar za vedno ostane v spominu. Nekaj, kar se ne pomakne v kot, a prinese lepo doživetje ter krasne spomine.

Na darilno kartico lahko naložite poljubno vrednost in je odlična ideja za darilo. Prejemnik jo lahko uporabi vso leto, tako za enodnevni izlet kot tudi za najem koče ali pa morda doživetja, kot so nočno sankanje, smučanje in ostale zimske aktivnosti. Prav tako lahko darilno kartico uporabite v gostiščih na Veliki planini – v okrepčevalnici Skodla ali v gostilni Zeleni rob. 


Darilno kartico lahko naročite kar od doma! Na povezavi najdete obrazec, preko katerega naročite darilno kartico. 

Na vaš e-naslov boste prejeli vse informacije ter predračun. Po prejetem plačilu vam bomo darilno kartico poslali na vaš domači naslov. Zaradi povečanega obsega dela dostavnih služb naročilo oddajte najkasneje do 17. decembra!

Spremljajte nas tudi na naši spletni in facebook strani, kjer objavljamo aktualne dogodke. Kljub trenutnim razmeram pa upamo, da vas bomo kmalu razveselili z novičko o pričetku obratovanja nihalke ter o pričetku zimskih aktivnosti na Veliki planini, ki je že odeta v belo zimsko odejo!


Naročite svojo darilno kartico in si zagotovite popolno darilo za svoje najdražje! Zaradi velikega povpraševanja ter povečanega obsega dela dostavnih služb svetujemo, da svoje naročilo opravite najkasneje do 17. decembra. Le tako lahko zagotovimo, da bo vaše darilo pravočasno prišlo do vas!

Vse aktualne novice si lahko ogledate na naši spletni strani.