Prihajajo sončni dnevi, pogoji za smuko so odlični. Ker še vedno velja, da je potrebno za vstop na žičniške naprave predložiti negativen test na SARS-CoV-2 smo se v družbi odločili, da hitro testiranje zagotovimo tudi med tednom in sicer od torka, 26.1.2021 dalje. 

Hitro testiranje bo vključno s torkom ter do nedelje možno opraviti pri spodnji postaji nihalke med 9:00 in 12:00. Cena testiranja je 5,00€. Plačilo pred testiranjem opravite na blagajni nihalke. Po prejetem SMS sporočilu z negativnim rezultatom testa pa opravite še nakup vozovnice. Otroci do 12. leta v spremstvu staršev, testa ne potrebujejo. 

Smučišče bo obratovalo vsak dan, tudi med tednom. Prva nihalka na planino vas odpelje ob 8:30, smučišče in smučarske naprave pa pričnejo obratovati ob 9:00. Smučali bomo vse do 15:30. Sedežnica obratuje do 16:15, zadnja nihalka v dolino odpelje ob 17:00. 

Za zimske radosti velja povratna vozovnica, saj je vključeno tudi celodnevno smučanje.  Zato otroci smučajo že za 13€ dnevno, odrasli za 17€, družine pa za le 40€!

Za vse informacije spremljajte našo spletno stran www.velikaplanina.si.

Vabljeni na Veliko planino!