Narava se prebuja, gozdovi zelenijo  Obeta se čudovit, sončen vikend, ki bo kot nalašč za obisk doline Kamniške Bistrice in Velike planine! V soboto, 24.4.2021 odpiramo teraso gostilne Zeleni rob, prav tako se odpira letni vrt Pod žičnico! Regije so odprte, zato vabljeni na planinski izlet po Veliki planini!

Nihalka obratuje vsak dan, prav tako tudi sedežnica. Prihodnji teden, v času šolskih počitnic in praznikov ter med vikendi, obratuje nihalka od 9:00 – 17:00 (vsako polno uro), sedežnica pa od 9:30 – 16:15.

Letni vrt Pod žičnico bo odprt od 8:00 – 17:00, gostilna Zeleni rob pa od 9:00 – 17:00.

Letna vozovnica le 100€!

V prodajo so letne vozovnice, ki veljajo leto dni od nakupa ter vključujejo tako nihalko kot sedežnico, veljala bo tudi za smučanje in nočno sankanje. Cena vozovnice za odrasle je 100€, za otroke od 6. do 14. leta pa le 50€. Vozovnico lahko kupite na blagajni nihalke ali jo naročite na booking@velikaplanina.si, kamor nam pošljete vaše podatke (ime, priimek, naslov ter fotografijo).

Ugodnejše povratne vozovnice za upokojence in študente

Od ponedeljka do petka je za vse, ki predložijo upokojensko ali študentsko izkaznico ali katero drugo dokazilo o statusu študenta, dijaka ali upokojenca, cena za povratno vozovnica le 12,00€!

Ugodnosti za družine

Velika planina je priljubljena destinacija tudi med družinami, saj se lahko z nihalko in tudi sedežnico pripeljete do samega vrha planine. Na voljo so vam ugodne družinske vozovnice za nihalko, saj se dva odrasla in štirje otroci na planino peljejo le za 40 EUR.

Vabljeni na Veliko planino!