Prihaja čas praznikov ter obdarovanj in vsakdo išče idejo, kaj letošnje leto podariti za darilo. Podarite doživetje na Veliki planini – nekaj, kar za vedno ostane v spominu. Darilno kartico lahko uporabite v naših gostinskih obratih, za nakup vozovnic ter bivanje v koči Košutnik.

Na darilno kartico naložite poljubno vrednost in je odlična ideja za darilo. Prejemnik kartice jo lahko uporabi vse leto, za enodnevni izlet, za najem koče ali pa morda doživetja, kot so nočno sankanje, smučanje ter krpljanje. Prav tako darilno kartico lahko uporabite v gostiščih na Veliki planini – okrepčevalnici Skodla ali v gostilni Zeleni rob.

Darilno kartico lahko naročite kar od doma in sicer z obrazcem na naši spletni strani.  

Nočno sankanje – doživetje pod zvezdami!

Nočno sankanje poteka na 2,4 kilometra dolgi, razsvetljeni progi z vašimi ali z izposojenimi sanmi. Poteka od petka do sobote, od 17. do 20. ure, zadnja nihalka vas v dolino odpelje ob 21. uri. Šviganje po belih strminah Velike planine pod zvezdami je nepozabno doživetje, primerno tako za družine kot tudi zahtevne sankače!

Smuka na naravnem snegu, tek na smučeh ter sprehodi po Veliki planini!

Velika planina je čudovita v vseh letnih časih, pozimi pa ponuja različne športne aktivnosti, med drugimi tudi smuko po naravnem snegu, urejene tekaške proge ali le sprehod po zasneženi pastirski vasici.

Smučišče se razprostira na višini med 1.412 in 1.666 m ter ponuja 3,5 km smučarskih prog, od katerih večina spada med srednje zahtevne proge. Ravno zaradi svojih terenov je planina že nekaj let poznana kot priljubljeno družinsko smučišče v bližini Ljubljane.

Veliko planino lahko doživite tudi na prav poseben način, saj lahko najamete tudi kočo in se podate na večdnevni planinski oddih. Koče so podobne pastirskim, vendar znotraj prilagojene luksuznemu bivanju ter zahtevam gostov.

Spremljajte nas tudi na naši spletni in Facebook strani, kjer objavljamo aktualne dogodke, objavili pa bomo tudi začetek nočnega sankanja ter smučanja na Veliki planini!

Naročite svojo darilno kartico in si zagotovite popolno darilo za svoje najdražje!

 Vabljeni na Veliko planino!