8. oktobra se bomo sprehodili po čarobni, jesensko obarvani Veliki planini. Odpravili se bomo po 7 kilometrov dolgi učni pot »Po stopinjah pastirjev«, ki nas bo popeljala z Velike tudi na Malo in Gojško planino.

Na poti boste izvedeli marsikatero zanimivost o življenju na Veliki planini, o šegah in navadah, arhitekturi, kako so nekoč živeli pastirji ter o naravnih znamenitostih, ki jih ponuja Velika planina. Velika planina poleg pastirskega naselja skriva še marsikatero manj poznano znamenitost in zgodbo.

Vabljeni, da se pohoda po učni poti udeležite z lokalnim turističnim vodnikom ter se sprehodite po poteh pastirjev in na edinstven način spoznate kulturno in naravno dediščino Velike planine.

>>> NI VEČ PROSTIH MEST! <<<

8. oktobra se bomo zbrali ob 10:30 uri pri gostilni Zeleni rob in se podali na čudovito pustolovščino. Ogled bomo zaključili okoli 13. ure z ogledom Jame Vetrnice. Obvezne predhodne najave sprejemamo na booking@velikaplanina.si.

Ob prijavi navedite: ime, priimek, kontaktno telefonsko številko ter število oseb, ki jih prijavljate.

Vsem udeležencem priporočamo: športna oblačila, pohodno obutev ter dovolj tekočine.

V primeru slabega vremena ali premajhnega števila prijav bo vodeni ogled odpovedan, kar bo objavljeno na naši spletni strani www.velikaplanina.si.