Že od leta 1980 praznujemo svetovni dan turizma ob koncu septembra, natančneje 27. septembra. Tokrat smo tudi v družbi Velika planina, d.o.o. pripravili ugodno akcijo za vse, ki se v nedeljo odpravljate na enodnevni izlet na Veliko planino, ki jo že barvajo jesenski odtenki. Z natisnjenim kupončkom, ki ga najdete na www.velikaplanina.si, boste ob nakupu ene povratne vozovnice za odrasle, drugo vozovnico prejeli BREZPLAČNO! Število brezplačnih vozovnic je omejeno, saj akcija velja za prvih 40 obiskovalcev. Prejeta brezplačna vozovnica je veljavna le na dan prejetja le te.

Poletje se je poslovilo, pastirji in njihove krav’ce so že v dolini, Veliko planino pa že barvajo jesenski odtenki in v tem času ima planina svoj poseben čar. V nedeljo, 27.9.2020 boste z natisnjenim kupončkom, k ga najdete na www.velikaplanina.si, ob nakupu ene odrasle povratne vozovnice, prejeli drugo vozovnico BREZPLAČNO. Število brezplačnih vozovnic je omejeno, saj akcija velja za prvih 40 obiskovalcev. Kupon in vozovnice veljajo le na dan nakupa. Kuponček morate ob nakupu vozovnice predložiti na blagajni nihalke v natisnjeni obliki. 

Svetovni dan turizma praznujemo vsako leto 27. septembra. Leta 1970 je generalna skupščina Svetovne turistične organizacije pri Organizaciji združenih narodov na ta dan sprejela svoj statut, hkrati pa datum sovpada s koncem glavne turistične sezone na severni polobli. Letošnje leto se tudi turizem sooča z negotovostjo, številnimi spremembami ter negativnimi posledicami. A ostajamo pozitivni, in tako smo tudi skupaj s številnimi obiskovalci, predvsem domačimi, letošnjo poletno sezono pripeljali uspešno k koncu. Ker je potrebno v vsaki negativni zgodbi poiskati tudi nekaj pozitivnega, verjamemo, da so številni domači gosti v letošnjemu letu obiskali in spoznali številne naravne in kulturne danosti naše preljube Slovenije, ki so bile morda prej le na spisku želja ali pa jih sploh nismo poznali. In hvala vsem, ki ste obiskali Veliko planino!

V jesenskih mesecih imamo še nekaj prostih terminov v koči na Veliki planini. Koristite lahko tudi turistične bone ali pa si privoščite ugodne jesenske pakete, ki si jih lahko ogledate tukaj.

Vozni red nihalke si oglejte na povezavi.

Spodnji kuponček natisnite in ga predložite na blagajni! Velja le v fizični obliki na dan nakupa ob nakupu povratne odrasle vozovnice ter za prvih 40 obiskovalcev!

Vabljeni na Veliko planino!