Veseli nas, da vam lahko končno spet sporočimo, da bo nihalka pričela obratovati jutri, 16. decembra. S tem dnem pričnemo tudi z zimskimi aktivnostmi – odpiramo dnevno in nočno sankanje ter snežni park za otroke. Trenutni veljavni odloki določajo, da se ukrepi sproščajo za določen čas in sicer do vključno 23.12.2020. Zato smo se odločili, da v tem času za vse tiste, ki prihajate z Osrednjeslovenske regije, za zabavo na snegu poskrbimo vsak dan – med drugimi tudi z ugodno tedensko družinsko vozovnico, ki vam zagotavlja 7 dni veselja na snegu!

Juhuhu, zimska sezona je tu! Velika planina je odeta v debelo zimsko odejo. Zato vabljeni, da nas obiščete in se z nami poveselite ob zimskih radostih.  V sredo, 16.12.2020 ponovno prične obratovati nihalka na Veliko planino. Vsak dan bo obratovala tudi sedežnica, prav tako bo ves dan ter do večera odprta sankaška proga. Nihalka bo obratovala od 9:00 – 20:00 (vsako polno uro), sedežnica pa od 9:30 – 19:00. V času obratovanja sedežnice bo možno tako dnevno kot nočno sankanje, med 10:00 in 16:00 pa bo odprt tudi otroški zimski park.

V času od 16.12.2020 do vključno 23.12.2020 vam ob nakupu povratne vozovnice za nihalko podarjamo neomejeno število voženj s sedežnico. Sankaška proga bo urejena, v času nočnega sankanja bo tudi razsvetljena. Na voljo imamo tudi izposojo sani. Za rezervacijo nam pišite na booking@velikaplanina.si.

POSEBNA PONUDBA – Tedenska vozovnica le 35€/osebo ter tedenska družinska vozovnica le 70,00€!

V tem času bo na voljo prav posebna tedenska vozovnica. Koristili jo boste lahko vsak dan tako za nihalko kot tudi dnevno in nočno sankanje. Za tedensko vozovnico za 1 osebo boste odšteli 35€/osebo, za družinsko vozovnico, ki vključuje dva odrasla in do štiri otroke do 14. leta starosti, pa boste odšteli 70,00€. Vozovnica bo veljavna od srede, 16.12.2020 do vključno s torkom, 22.12.2020. Če jo kupite v četrtek, bo veljavna do vključno s sredo, 23.12.2020.  

TEKAŠKE PROGE NA VELIKI PLANINI

Tekaške proge bodo urejene tako v soboto kot tudi v nedeljo, seveda v primeru, da bodo razmere to dopuščale. Uporaba tekaških prog je brezplačna, več informacij pa si lahko ogledate na povezavi.

OTROŠKI ZIMSKI PARK

Otroški zimski park, kjer vas čakajo spusti s snežnimi tubami,  se nahaja le nekaj metrov stran od zgornje postaje nihalke. Zaradi trenutnih ukrepov je vstop v park omejen. Otroški park bo odprt vsak dan od 10:00 – 16:00.

ZA OKREPČILO BOSTA POSKRBELI GOSTILNA ZELENI ROB TER OKREPČEVALNICA SKODLA

Odpiramo tudi okrepčevalnico Skodla na zgornji postaji nihalke ter gostilno Zeleni rob. Zaradi trenutnih veljavnih ukrepov bo mogoče pijačo ter hrano prevzeti na označenih mestih le za s seboj.

Dragi obiskovalci in vsi ljubitelji zimskih radosti vabljeni, da obiščete Veliko planino. Prav tako vas prosimo, da se držite priporočene varnostne razdalje, nosite zaščitno masko, upoštevate vsa priporočila Nacionalnega inštituta za varno zdravje ter navodila zaposlenih.