Dragi obiskovalci in ljubitelji Velike planine!

Vabimo vas v svet pastirjev, neokrnjene narave in nepozabnih razgledov ter vam sporočamo, da bo tudi za nakup vseh vrst vozovnic za nihalko na Veliko planino, tako povratnih, enosmernih, letnih, večdnevnih in družinskih vozovnic, možno unovčiti nov turistični bon, t.i. BON21.

Bon je unovčljiv ob nakupu vozovnic na spodnji blagajni nihalke na Veliko planino. Pred samim nakupom vozovnice na unovčitev bona opozorite blagajnika ter predložite vse potrebne in pravilno izpolnjene dokumente.

Za unovčitev bonov na blagajni, da bo unovčevanje teklo kar se da nemoteno ter hitro, pa je potrebno imeti s seboj:

V primeru, da bon koristi nepolnoletna oseba v spremstvu tretje osebe, mora biti priložen podpisan obrazec s strani staršev oz. zakonitega zastopnika. V primeru podarjenega bona, pa mora biti izpolnjen obrazec za prenos bona.

Vse obrazce najdete TUKAJ.

Unovčitev bonov bo mogoča od 16.7.2021 dalje.

Unovčite nove turistične bone in kupite letno vozovnico za nihalko in sedežnico na Veliko planino za le 100,00€ (otroci 50,00€) !


Za uporabo žičniških naprav je potrebno izpolnjevanje PCT pogojev. S seboj je potrebno imeti dokazilo o prebolelosti, cepljenju ali negativni test.

V praksi prihaja do številnih nejasnosti glede izpolnjevanja pogoja PCT (preboleli, cepljeni, testirani), zato si lahko vse o PCT preberete na tej povezavi.