Možje in fantje, 8. marca, na dan žena, pripeljite svojo ženo ali dekle na Veliko planino! POVRATNA VOZOVNICA ZA NIHALKO IN SEDEŽNICO za vsa dekleta na ta dan le 10,00 €! Vsa dekleta ob nakupu vozovnice prejmejo tudi kupon za brezplačne sladke skutine štruklje v gostilni Zeleni rob na Veliki planini! Seveda nismo pozabili na dan mučenikov, ko bodo ugodnejše vozovnice in brezplačna malica čakale tudi mučenike!

Možje in fantje, pripeljite svoje dekle 8. marca na Veliko planino! V bel zimski plašč odeta Velika planina vabi! Vsa dekleta in žene bodo v nedeljo, 8. marca, za vozovnico plačale le 10,00 €! Da pa vam nedeljo še malce posladkamo, boste ob nakupu vozovnice prejele tudi kupon za brezplačne skutine štruklje v gostilni Zeleni rob na Veliki planini.

Dan mučenikov na Veliki planini

Seveda pa marca ne smemo pozabiti tudi na moške. Tradicionalno moški na dan mučenikov prejmejo za darilo suhe slive, trnje in klobaso, ki naj bi služili kot neki simbolični opomin, da se mučeništvo v njihovem življenju še vedno dogaja. Zato bo tudi v torek, 10. marca, za vse moške veljala akcijska cena vozovnic, na Zelenem robu pa vas s kupončkom, ki ga prejmete ob nakupu vozovnice, pričaka še okrepčilo – domača enolončnica s klobaso!

Sprehodite se po pastirskih poteh

Čeprav snega še ni dovolj za pripravo smučarskih in sankaških prog, je Velika planina priljubljena izletniška točka. Sprehod po idilični pastirski vasici lahko nadgradite tudi z obiskom poti Po stopinjah pastirjev. Ena izmed vstopnih točk je na spodnji postaji nihalke. Celotna pot je dolga skoraj 7 kilometrov, predviden čas hoje pa nekaj več kot dve uri. Dolžino poti si lahko seveda prilagodite. Brez dvoma pa boste na poti izvedeli marsikatero zanimivost o Veliki planini!

Vabljeni na Veliko planino!