Od sobote, 23. januarja dalje, boste ponovno lahko uživali v smučarskih zavojih na belih strminah Velike planine. Prva nihalka vas bo na planino odpeljala ob 8:30, smučarske naprave odpiramo ob 9:00. Zadnja nihalka v dolino bo odpeljala ob 17. uri. Smučišče bo odprto vsak dan, tudi med tednom.  Za vstop na žičniške naprave je na blagajni nihalke potrebno predložiti negativen test na SARS-CoV-2, ki ne sme biti starejši od 24 ur. Otroci do 12. leta v spremstvu staršev testa ne potrebujejo. Kdaj in kje lahko opravite brezplačno testiranje si lahko ogledate na tej povezavi. Odprta bo tudi gostilna Zeleni rob, kjer bo možen osebni prevzem hrane in pijače vsak dan med 9:00 in 17:00.

Za zimske radosti bo veljala povratna vozovnica, saj bo v le to vključeno tudi celodnevno smučanje.  Zato otroci smučajo že za 13€ dnevno, odrasli za 17€, družine pa za le 40€!

Za kamniške osnovnošolce so tudi v letu 2021 na voljo subvencionirane vozovnice v višini 40%. Na nakup subvencionirane vozovnice opozorite na blagajni nihalke pred nakupom.

Dovoljeno je prehajanje med občinami znotraj statistične regije za posameznika ali osebe iz skupnega gospodinjstva za izvajanje individualnih športnih aktivnosti ali gibanje v naravnem okolju.

Zaradi slabše vremenske napovedi za prihajajoči vikend (močan veter) bomo morebitne spremembe obratovanja naprav objavljali na www.velikaplanina.si, lahko pa nas pokličete na 01/8327 258 ali 040/251 771.

Proge za nočno sankanje zaradi vremenske napovedi ta vikend še ne odpiramo. Predvidoma bomo z nočnim sankanjem pričeli prihodnji vikend.

Vabljeni na Veliko planino!