Še nekaj mesecev nas loči do poletne sezone, ko bo planina ponovno zaživela. Koče bodo naselili pastirji, po prostranih pašnikih bo odmeval žvenket kravjih zvoncev.

V družbi Velika planina, d. o. o., smo se tudi letos odločili, da vsem obiskovalcem Velike planine ponudimo možnost nakupa povratnih vozovnic po ugodnejši ceni. Redna cena povratne odrasle vozovnice je 17 EUR, v predprodaji pa boste za povratno vozovnico, ki vključuje tako nihalko kot sedežnico, odšteli le 10 EUR!

Velika planina zaživi junija, ko pastirske koče naselijo pastirji. Pastirsko naselje velja za eno od redkih ohranjenih naselij te velikosti v Evropi, privablja pa številne obiskovalce vse dni v letu. 

Tokrat vam ponujamo enkratno priložnosti, da se izognete čakanju na blagajni nihalke in si zagotovite ugodnejše vozovnice, ki veljajo 6 mesecev od izdaje! Za odraslo povratno vozovnico, katere redna cena je 17 EUR, boste ob naročilu in plačilu minimalno 5 vozovnic do vključno 30. 3. 2020, odšteli le 10 EUR! Vozovnica vključuje povratno vožnjo z nihalko in sedežnico, koristite pa jo lahko kadarkoli v šestih mesecih od izdaje!

Vozovnice lahko kupite na blagajni nihalke vsak dan, dokler traja akcija, najpozneje pa 30. 3. 2020. Vozovnice lahko naročite tudi prek spletnega obrazca na povezavi. Ob naročilu vozovnic obvezno dopišite ime, priimek, naslov ter željeno količino vozovnic (minimalna možna količina je 5 odraslih povratnih vozovnic). Vozovnice vam bomo po prejetem plačilu, ki mora biti izvedeno najpozneje do 30. 3. 2020, poslali po pošti na vaš naslov. Vozovnice bodo veljavne 6 mesecev od datuma nakupa, ki bo tudi odtisnjen na vsaki vozovnici.

Zagotovite si svoje vozovnice v predprodaji le po 10 EUR in se izognite čakanju v vrsti med poletnimi dnevi!

Vse, ki boste vozovnice naročili prek spletnega obrazca in se hkrati prijavili na prejemanje e-novic, čaka še dodatno presenečenje!

Splošne pogoje nakupa vozovnic v predprodaji si lahko ogledate TUKAJ.

Vabljeni na Veliko planino!