Analitična hiša Bisnode, največja partnerska družba bonitetne hiše Dun & Bradstreet, v okviru mednarodnega projekta izvaja finančne analize podjetij in večletno tradicijo v podeljevanju certifikatov bonitetne odličnosti v več kot 18-ih evropskih državah, tudi v Sloveniji. Velika planina, d. o. o., po mednarodnih priznanih kriterijih poslovno analitične hiše Bisnode dosega platinasto bonitetno odličnost, ki predstavlja nadpovprečno bonitetno vrednost med podjetji, ki bonitetno odličnost Zlati AAA izkazuje že tri leta zapored.

Tudi v letu 2019 je Velika planina d.o.o. poslovala z dobičkom. Družba Velika planina d.o.o. že od leta 2016 ustvarja dobiček rednega poslovanja in čisti dobiček, kar v 20 letnem obdobju pred letom 2016, še ni dosegla.

Analitična hiša Bisnode, največja partnerska družba bonitetne hiše Dun & Bradstreet, v okviru mednarodnega projekta izvaja finančne analize podjetij. Ima večletno tradicijo v podeljevanju certifikatov bonitetne odličnosti v 18 evropskih državah, med njimi tudi v Sloveniji.

Ker družba Velika planina, d.o.o. že več let posluje z dobičkom in dosega dobre rezultate, je družba prejela platinasto bonitetno odličnost, ki predstavlja nadpovprečno bonitetno vrednost med podjetji, ki bonitetno odličnost Zlati AAA izkazuje že tri leta zapored.

Direktor družbe Velika planina, d.o.o., g. Leon Keder je nad rezultati zadovoljen, družba pa bo kljub dani situaciji epidemije, strmela k čim boljšim poslovanjem: »Z navedenim priznanjem sem zelo zadovoljen. Zahvala gre seveda tudi našim zaposlenim, ki so s svojim trudom in sledenju viziji poslovodstva prispevali k takšnim rezultatom poslovanja. Žal pa je letos turizem prizadela epidemija Covid-19. To bo zaznamovalo tudi poslovanje naše družbe. Po svojih najboljših močeh se bomo tudi v letošnjem letu trudili, da bo naše poslovanje najboljše.«