Ljubka in udobna – tako bi naši gostje opisali našo gorsko damo, ki ponuja odlično izhodiščno točko za romantične sprehode. V koči najdete infrardečo savno, kjer se boste lahko sprostili po aktivnem dnevu. Pred kočo je postavljen tudi t. i. vikinški bazen ali vroča kad – to je lesen čeber, v katerega je vgrajena peč na drva. Ko peč zakurite, se voda v eni do dveh urah tako segreje, da lahko uživate v kopanju in pogledu na visoke gore v neposredni bližini. Kopanje je prijetno tudi, če je zunaj malo hladneje. V koči je na voljo opremljena kuhinja, jedilni prostor z veliko mizo, hladilnik, kopalnica s tušem, spalnica in prostor za shranjevanje smuči v zimski sezoni. Nismo pozabili tudi na ležalnike, kakšno dobro knjigo, igralne karte in družabne igre, ki vam bodo popestrile počitnice pri nas.

Kuhinja v koči je opremljena z indukcijsko ploščo, pečico in pomivalnim strojem. Na voljo je dovolj posode za kuhanje, pa tudi krožnikov, kozarcev, skodelic in pribora ter osnovnih potrebščin za kuhanje (sol, poper, kis, olje). Prav tako so v koči tudi kuhinjske krpe, krpe za čiščenje in čistila. V shrambi boste poleg plastenk pitne vode našli tudi zalogo druge hrane. 

V neposredni bližini koče (5 minut hoje) pa je tudi restavracija Zeleni rob. Približno eno uro hoje od naših koč se nahaja tudi Domžalski dom, kjer nudijo odlično domačo hrano. Če jim poveste, da ste naši gostje, pa dobite na hrano še 10 % popusta.