Nočno sankanje – Nepozabno doživetje za vso družino

Od zgornje postaje nihalke vas do pričetka sankaške proge ves čas vozi sedežnica, sankaška proga pa poteka od vmesne postaje sedežnice do spodnje postaje sedežnice. Proga je primerno razsvetljena, označena ter zaščitena. V času nočnega sankanja je na sankališču prisoten tudi nadzornik ter reševalec.

Nočno sankanje v sezoni 2022/2023 bo organizirano ob petkih in sobotah. V ceno sankaške vozovnice je vključena tako povratna vožnja z nihalko kot tudi neomejeno število voženj s sedežnico, ki obratuje do 19:45. Nihalka obratuje do 21.00, prav tako sta odprta tudi gostišče Zeleni rob ter okrepčevalnica Skodla. V kolikor svojih sani nimate, si jih lahko izposodite pri nas z vnaprejšnjo rezervacijo na booking@velikaplanina.si.

Priporočamo vam topla ter primerna oblačila, čelno svetilko, nepremočljivo obutev in čelado.

Rezervacija termina ter rezervacija sani sta obvezna – najavo pošljite na booking@velikaplanina.si. 

V času nočnega sankanja nihalka obratuje:

17:00, 18:00 (gor), 20:00, 21:00 (dol)

Izposoja sani: 7€/sani

Sedežnica za nočno sankanje obratuje od 17:15 – 19:45

Za nočno sankanje velja povratna vozovnica za nihalko in sedežnico, torej redni cenik.

Vsaka vozovnica vključuje povratno vožnjo z nihalko ter neomejeno voženj s sedežnico na dan nakupa. Zato ta vozovnica velja tudi v času nočnega sankanja. Celoten cenik si lahko ogledate tukaj.

Povratno vožnjo z nihalko lahko koristite 14 dni od nakupa za sestop s planine.

Zimsko dogodivščino zaključite v prijetnem vzdušju ob dobri domači kulinariki v enem od gostišč na Veliki planini ob domačih, planinskih dobrotah. Za zaključene družbe imamo prav posebno ponudbo, zato nam pišite na booking@velikaplanina.si!