Nočno sankanje – Nepozabno doživetje za vso družino

Od zgornje postaje nihalke vas do pričetka sankaške proge ves čas vozi sedežnica. V sezoni 2023/2024 bo sankaška dogodivščina še bolj posebna, saj vas bo do vrha popeljala nova šestsedežnica le v petih minutah. Sankaška proga pa poteka od vmesne postaje sedežnice do spodnje postaje sedežnice. Proga je primerno razsvetljena, označena ter zaščitena. V času nočnega sankanja je na sankališču prisoten tudi nadzornik ter reševalec.

Nočno sankanje v sezoni 2023/2024 bo organizirano ob petkih in sobotah. V ceno vozovnice za nočno sankanje je vključena tako povratna vožnja z nihalko kot tudi neomejeno število voženj s sedežnico, ki obratuje do 19:45. Nihalka obratuje do 21.00, prav tako sta odprta tudi gostišče Zeleni rob ter okrepčevalnica Skodla. V kolikor svojih sani nimate, si jih lahko izposodite pri nas z vnaprejšnjo rezervacijo na booking@velikaplanina.si.

Priporočamo vam topla ter primerna oblačila, čelno svetilko, nepremočljivo obutev in čelado.

Rezervacija termina ter rezervacija sani sta obvezna, saj je število oseb na sankališču zaradi varnosti omejeno – najavo pošljite na booking@velikaplanina.si. 

V času nočnega sankanja nihalka obratuje:

17:00, 18:00 (gor), 20:00, 21:00 (dol)

Sedežnica za nočno sankanje obratuje od 17:15 – 19:45

Zimsko dogodivščino zaključite v prijetnem vzdušju ob dobri domači kulinariki v enem od gostišč na Veliki planini ob domačih, planinskih dobrotah. Za zaključene družbe imamo prav posebno ponudbo, zato nam pišite na booking@velikaplanina.si!