Dragi obiskovalci!

V podjetju Velika planina, d.o.o., smo v teh dneh zamenjali sistem za prodajo vozovnic. Nov sistem bo omogočal tudi nakup brez čakanja v vrsti na blagajni, saj bo že kmalu na voljo tudi spletna trgovina!

Vse obiskovalce, ki imajo veljavno letno vozovnico za nihalko obveščamo, da bo potrebno trenutne letne vozovnice zamenjati za novo. Le to storite tako, da:

  • Se s staro vozovnico oglasite na blagajni nihalke, kjer vam bomo pripravili novo vozovnico ali
  • Nam na e-mail booking@velikaplanina.si posredujete vaše podatke: ime, priimek ter vašo fotografijo. Vozovnico bomo pripravili, vi pa jo le prevzamete na blagajni nihalke ter hkrati vrnete staro vozovnico.

Da preprečimo čakanje na blagajni za izdelavo nove letne vozovnice vas naprošamo, da nam že vnaprej posredujete vaše podatke (ime, priimek imetnika obstoječe vozovnice) ter fotografijo. Kakšna je fotografija ni pomembno, le da se vidi vaš obraz.

Še vedno lahko za nakup vozovnic koristite nove turistične bone – vse kar potrebujete je, da se z osebnim dokumentom oglasite na blagajni nihalke. Kupite lahko tako dnevno kot tudi letno vozovnico. Še vedno velja, da je cena letne vozovnice le 100€ za odrasle ter 50€ za otroke do 14. leta. Z letno vozovnico boste lahko uživali tudi v zimskih aktivnostih kot sta smučanje in nočno sankanje. Letna vozovnica velja 365 dni od dneva nakupa.