Vabimo vas, da doživite pravo jesensko idilo na Veliki planini in si rezervirate svoj termin v koči Košutnik, v neposredni bližini gostilne Zeleni rob.

Jesen je čas, ko se Velika planina odene v očarljive odtenke rdeče, oranžne in rumene barve. To je idealen trenutek za pobeg iz vsakdanjega vrveža in uživanje v miru in na svežem gorskem zraku.

Koča Košutnik vam nudi udobno prenočišče v naravi ter neposreden dostop do planinskih poti. Ne glede na to, ali ste ljubitelj pohodništva, gorskega kolesarjenja ali preporsto uživate v sproščanju v naravi, boste na Veliki planini našli nekaj zase.

Naša koča ponuja tri sobe s skupaj osmimi ležišči. Opremljeno kuhinjo, dnevni prostor z kaminom ter ločeno kopalnico in wc. Pred kočo lahko uživate na terasi s prečudovitim razgledom na Kamniško-Savinjske Alpe ter na sončne zahode. V neposredni bližini se nahaja gostilna Zeleni rob, kjer nudijo tradicionalne slovenske dobrote.

Zagotovite si svoj termin! Pišite nam na booking@velikaplanina.si ter doživite Veliko planino v čarobnih jesenskih barvah.