Smučišče je odprto OD ČETRTKA DO NEDELJE! Obratujeta vlečnica Jurček in sedežnica Šimnovec. Čakajo vas ugodne cene smučarskih vozovnic, predvsem ugodne so družinske vozovnice, saj 2 odrasla ter do 4 otroci lahko smučajo za le 50€. Za odraslo smučarsko vozovnico boste odšteli 21€, za otroške pa 12€. Ugodnejše cene vozovnic vas čakajo v naši spletni trgovini

Vabljeni na nočno sankanje pod zvezdami

Nočno sankanje na Veliki planini je že mnogim poznano, za tiste, ki se k nam odpravljate prvič, pa nekaj koristnih informacij ter nasvetov. Na začetek proge se obiskovalci povzpnejo z dvosedežnico, ki obratuje ves čas v času sankanja ter tako v povprečju omogoča 6-8 spustov. Prav tako so tudi za nočno sankanje na voljo ugodne družinske vozovnice! V kolikor svojih sani nimate si jih lahko izposodite pri nas in sicer z rezervacijo na telefonski številki 01/8327 258 ali na e-mail naslov booking@velikaplanina.si. Nočno sankanje je organizirano vsak petek in soboto, med počitnicami tudi ob četrtkih. Sankanje se prične ob 17. uri, zadnja nihalka sankače v dolino odpelje ob 21. uri.

Vsak dan je odprta gostilna Zeleni rob, kjer se lahko smučarji, sankači in pohodniki okrepčate ob odličnih domačih dobrotah, toplih napitkih in osvežilnih pijačah. Za sladico pa priporočamo sladke skutine štruklje! Odprta je tudi okrepčevalnica Skodla, kjer se lahko okrepčate z našo pestro zimsko ponudbo.